طرز تهیه حلوا ساده + فیلم | فوت و فن درست کردن حلوا برای ۴ نفر ؛ اگر رنگ حلوا روشن شد چه کنیم ؟
مواد لازم برای پخت حلوا ساده
آرد ۱ لیوان فرانسوی (۱۳۰ گرم)
آب ½ لیوان
گلاب ½ لیوان
روغن جامد یا روغن مایع یا کره ½ لیوان (۱۰۰ گرم)
شکر ¾ لیوان (۱۳۰ گرم) اگه دوست دارید کم شیرین باشد میتوانید نصف لیوان شکر بزنید
زعفران غلیظ به میزان لازم
دانه هل ۳ عدد (دلخواه)
طرز تهیه حلوا ساده برای ۴ نفر
اول شهد را آماده میکنیم؛ شکر، آب، گلاب، زعفران و هل را روی حرارت بگذارید، بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد و شکر حل شد زیرش را خاموش کنید، چراکه شهد نباید زیاد بجوشد. یکی دو تا قل بزند کافی است.
آرد را داخل تابه الک کنید و با شعله ملایم تفت بدهید تا خامی آرد گرفته شود و بوی خوبش بلند شود (در اینجا حدود ۷ دقیقه با شعله کم تفت دادیم) آرد را از تابه خارج کنید و دوباره الک کنید.
من از مخلوط روغن و کره استفاده کردم، روغن را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. با شعله ملایم تفت بدهید تا به رنگ دلخواهتان برسد بعد شهد گرم را کم کم اضافه کنید و مدام هم بزنید تا شهد به خورد حلوا برود و حلوا جمع شود.
حتما شهد را طی چند مرحله اضافه کنید تا آرد کم کم خودش را باز کند و حلوا لطیف شوید. بعد از اینکه همه شهد را اضافه کردید روی حرارت هم بزنید تا حلوا به غلظت مناسب برسد.
اگه قصد دارید حلوا را از ماسوره رد کنید نگذارید خیلی سفت شود.
نکته طلایی برای رنگ حلوا
رنگ حلوا به ذائقهتان بستگی دارد. شما اگر حلوایی با رنگ زعفرانی میخواهید باید آرد را کم تفت دهید در صورتی که حلوایی با رنگ تیره میخواهید باید آن را بیشتر تفت دهید. با اضافه کردن کاکائو به وسط آرد بو داده به راحتی میتوانید یک حلوا کاکائویی دورنگ داشته باشید.